Velværeavdeling

Vår velværeavdeling er en av de beste ikke bare i Trondheim, men i hele Nord-Norge. Vi tør si at det er ingen bedre velværeavdeling nord for Molde. Når vi åpnet Spamiljø i 2009, besto vår velværeavdeling av en lounge, et boblebad og to badstuer. Etter renoveringen og ekspansjonen våren 2013 har vi lagt til to bassenger, to boblebad og ytterligere tre solarium. I dag, er vår velværeavdeling i den absolutte toppklasse. Vi liker å skjemme bort gjestene våre, og du vil oppdage at vi gjør alt for å gjøre deg komfortabel.


Boblebad

Vi har siden våren 2013, muligheten til å tilby boblebad i tre ulike bad. To er konstruert for grupper opp til seks personer, mens ett er egnet for to personer. De to nye boblebad har Jetstream-teknologi i 3D, noe som gir en helkroppsmassasje mens du bader. Sammen med varmt vann, blir opplevelsen total.


Bassenger

På anlegget vårt, har vi to bassenger på 10x5 meter. Ett av bassengene er fylt med nedkjølt sjøvann mens den andre har oppvarmet bassengvann. Ideen om å ha to bassenger er todelt. For det første er det ikke alle som tåler klorvann. Det er derfor klokt å tilby et alternativ. For det andet ønsker vi å tilby såkalte kontrastbad som terapimetode. Kontrastbad betyr at du bader vekselvis kald, vekslende varmt. Kontrastbad styrker muskler og ledd og kan ha gunstige effekter på helsen din.


Lounge

I salongen vår kan du sitte i våre nye utemøbler i rotting, helle en kopp kaffe og nyte frisk frukt fra hele verden. Vi har badekåper og tøfler, slik at du føler deg så komfortabel som overhodet mulig.


Badstue

Vi har to badstuer, en tørr badstue og et steamrom. Hvilken du velger er helt din greie. Mange av våre gjester prøver på begge varianter. I vårt steamrom anvender vi aromatiske oljer som gir en beroligende duft.


Solarium

Vil du forbedre din brunfarge, kan du selvsagt gjøre det med oss på Spamiljø. Med nye rør, får du et godt resultat på kort tid. Bare husk å følge våre prosedyrer for soling i solarium.