Spamiljø med nytt uteområde!

    Postet den 14 november, 2013.


I sommer blir det åpning av Spamiljø sitt nye uteområde. Dette blir et spennende nytt tilbud for alle kunder som liker sol.


Spamiljø har lenge vært kjent som et av landets beste SPA-senter. Her finner du alt fra ulike typer massasje, forskjellige helsebad og ansiktsbehandling. Nå kommer senteret med et nytt tilbud, der en del av aktiviteten foregår utendørs. Kundene kan bare glede seg til sommeren, da et nytt friluftsområde blir lansert.


Spamiljø har blant annet kjøpt inn nye hagemøbler fra Trademax. Disse gir stor grad av komfort og er perfekt for de som elsker å oppholde seg utendørs. Her har man virkelig investert i å skape et tileggstilbud som gjør senteret enda mer spennende. Utendørsområdet er perfekt om man vil ta en liten pause fra behandlingen, sole seg eller bare slappe av på slutten av dagen. I tillegg til vanlige hagemøbler er det investert i en rekke solsenger som kundene har til disposisjon.


Et annet av tilbudene er et nytt helsebasseng. Dette gir brukeren mulighet til helsepleie ute i friluft og skaper større valgfrihet for dem som liker å bade. Bassenget er oppvarmet og gir en en positiv effekt for blant annet revmatikere som trenger behandling.


Med det nye uteområdet ønsker Spamiljø å nå stadig nye høyder. Konkurransen i markedet blir hele tiden større og tanken er at dette tilbudet skal skille senteret ut fra mengden. Med et moderne nytt behandlingsbasseng og komfortable hagemøbler fra Trademax, ligger alt til rette for at Spamiljø fortsatt kan være et av landets ledende SPA-senter.  Nytt i vår velværeavdeling

    Postet den 10 oktober, 2013.


Velværeavdelingen har fått en stor ansiktsløftning (!) I løpet av våren og sommeren. I fjor vår var vi i stand til å innvie to nye bassenger, ett med kjølt sjøvann og ett oppvarmet basseng med vann, to ekstra boblebad og tre nye solarium. Det var en stor investering, og våre besøkende har virkelig verdsatt nyhetene. I løpet av sommeren har vi fortsatt å arbeide for å skape en svært eksklusivt spa-opplevelse i velværeavdelingen.


Blant annet har vi skiftet ut alle møblene til nye komfortable møbler fra leverandøren Trademax. Noen møbler er hagemøbler, andre er lounge møbler. Noen er i rotting, mens andre er i stabil og holdbar plast. I salongen mellom boblebadene, har vi bygget et lite platå med svært komfortable utemøbler, alt fra Trademax. Her kan du sitte ned med en kopp kaffe eller et glass fruktjuice mellom bad eller behandlinger.


De to nye boblebadene er av jetstream-type, noe som betyr at badet masserer kroppen fra alle sider. Et bad i et av våre nye boblebad er som å få en komplett kroppsmassasje. Ett av boblebadene er for to personer, men fungerer også bra for én person. Alene i boblebadet, kan du gjøre nøyaktige innstillinger for optimal komfort. Det andre boblebadet er for opptil seks personer.


Våre nye bassenger er unike i Norge. I ett basseng, har vi saltvann fra Korsvika. Vannet kommer altså fra havet rett ved siden av Spamiljø. Det andre bassenget er mer tradisjonelt. Vi tilbyr kontrastbad hvor du først bader varmt, så kaldt, deretter gjentar prosessen så mange ganger du ønsker.  Nyhet: 2 timer full body massasje

    Postet den 28 september, 2013.


Vår vanlige helkroppsmassasje er 55 minutter. På en slik, får du en veldig fin og avslappende behandling av en av våre dyktige terapeuter. Alt er inkludert, fra fotmassasje til massasje av spente nakkemuskler. Men vi har merket en etterspørsel etter lengre massasjeøkter. Derfor har vi i august 2013 satt samme en pakke med en helkroppsmassasje i ikke bare en time, men to! Her kan du lese om hva som er inkludert i denne deluxe-pakken!


Klassisk skandinavisk massasje
Aromamassasje
Hot stone massasje


Klassisk skandinavisk massasje myker opp stive muskler og ledd og gir en fin avkobling. Etter en time med klassisk skandinavisk massasje, har du fred i sinnet og kroppen føles myk og glatt.


Aromaterapimassasje handler om å tømme kroppen av giftstoffer samtidig som immunforsvaret styrkes. Våre spa-terapeuter bruker eteriske oljer, som penetrerer huden og gjør en meget god utnyttelse. I tillegg lukter de essensielle oljene svært godt.


Det siste trinnet er massasje med varme steiner. Våre spa-terapeuter legger varme lavasteiner på viktige energisentre i kroppen. Steinene øker sirkulasjonen i kroppen og frigjør spenninger.


Selvfølgelig kan du bestille denne massasjen for to personer. Det er en fantastisk opplevelse å få en massasje med noen du er kjær. Prisen for 2 timer helkroppsmassasje er 2000 kroner. Prisen inkluderer gratis adgang til vår velværeavdeling og en skål med frisk frukt til å nyte etter massasjen. Ikke glem å drikke mye vann etter behandlingen. Det hjelper å rense kroppen for giftstoffer utgitt under massasje.  Nå tilbyr vi også ansiktsbehandlinger

    Postet den 7 september, 2013.


Tidligere fokuserte vi på massasje, hot stone-massasje, kroppsskrubb og foryngende behandlinger for kroppen. Siden våren 2013 er vi også i stand til å tilby et utvalg av ansiktsbehandlinger. Våre to nye spa- og hudterapeuter Teresa og Lone er spesialister i ansiktsomsorg, og vi kan forsikre deg om at du er i gode hender. Her er en oppsummering av hva vi kan tilby i ansiktsbehandlinger.


Ansiktsbehandling (55 min)

Hudanalyse, rengjøring, peeling, ev. utklemming, damp, maskering.


Ansiktsbehandling med spesialmaske (65 min)

Samme som vanlig ansiktsbehandling, men med spesialmaske tilpasset din hudtype.


Ansiktsbehandling med spesialmaske (80 min)

Samme som ovenfor, men med ekstra tid med spesialmasken.


Ansiktsbehandling med lymfedrenasje (75 min)

Vanlig ansikts - og 20-minutters behandling med en spesiell maskin som renser lymfen.


Ansiktsbehandling med fruktsyrer (75 min)

Vanlig ansiktsbehandling med børsting av fruktsyrer for foryngelse. Fungerer også bra for akne. Legg merke til at denne behandlingen bør gjentas for best resultat. Hvis du bestiller fem sesjoner, får du en behandling uten ekstra kostnad.


Ansiktsbehandling med krystallslip (75 min)

Vanlig ansiktsbehandling med sliping av huden. Det er en helt smertefri metode med en enhet som bruker vakuum og krystaller for å fjerne døde celler. Denne behandlingen er utmerket for akne, store porer og pigmentering. Anbefales også for aldrende hud.


Ansiktsbehandling med elixir (75 min)

Vanlig ansiktsbehandling med 20 minutter behandling med en spesiell elixir med fruktsyrer og AHA-syrer. Behandlingen gir gode resultater for uren hud med store porer. Også akne kan behandles med elixir. For best resultat bør behandlingen gjentas en gang i måneden for et år.  Spa weekend

    Postet den 22 august, 2013.


I samarbeid med Lade Hotel kan vi tilby deg en spa-helg, med et nydelig hotellopphold og forhåpentligvis en enda mer fantastisk spa-opplevelse. Pakken inkluderer gratis adgang til vår relax-avdeling i to dager, to behandlinger fra en bestemt liste, en natt på Lade Hotel og frokost på dag to. Du kan bestille enten av oss eller av Lade Hotel. Prisen er den samme. Du betaler kun 2499 kr for denne eksklusive spa-helgen.


Tilbud Spamiljø

Vi tilbyr deg gratis tilgang til spaet hele helgen. Du har også tilgang til frukt, brus, te og kaffe i salongen ved relax-avdelingen. Du velger to behandlinger fra en spesiell liste. For eksempel kan du bestille en 30-minutters helkroppsmassasje eller en ansiktsbehandling med peeling, maske, damp og mer.


I relax-området kan du bade i boblebad, bade i en av våre to svømmebassenger (ett med saltvann!), bade i sauna (dampbad og tørr badstue) og slappe av i vår flotte lounge som vi nettopp har renovert og utstyrt med nye møbler. Om sommeren kan du gå ut og sitte i hagen og se ut over havet (også her har vi nye utemøbler).


Tilbud Lade Hotel

Lade Hotel, som ligger en knapp kilometer sør for Spamiljø er et tre-stjerners hotell med en utmerket service. Her kan du velge mellom dobbeltrom eller deluxe rom. Frokost er inkludert i prisen for vår spa-helg. Lunsj og middag, betaler du for selv. Turen til Spamiljø vil ikke ta mer enn ti minutter, og du passerer gjennom en rekke vakre omgivelser og frodige parker.  Dag-spa

    Postet den 11 juli, 2013.


Velkommen på dag-spa med oss på Spamiljøet. Vi har tre forskjellige pakker for deg som ønsker å komme til oss en morgen eller ettermiddag. Uansett hvilken pakke du velger, vil du ha over tre timer tilgang til vår eksklusive velværeavdeling med boblebad, to svømmebassenger, badstuer, solarium og en nydelig Lounge. Vi tilbyr alle tenkelige forfriskninger inkludert fersk frukt og forfriskende vann med kullsyre.


Pakke 1 – Spamiljø Classic

Pakke 1 inneholder alle våre mest populære behandlinger. Vi starter med massasjebad i boblebadet for å løsne opp muskler og ledd. Etter 20 minutter i boblebadet, er du sannsynligvis veldig avslappet. Deretter er det tid for en 25-minutters massasje for rygg og nakke. Deretter får du en ansiktsbehandling med hudpleie og massasje. Våre spa- og hudterapeuter tar godt vare på deg!


Pakke 2 – Spamiljø Chill

Spamiljø Chill-pakken er for deg som kommer til oss for å slippe hverdagens stress. Vi gir deg en helkroppsopplevelse hvor avslapning virkelig er i fokus. Vi starter med massasjebad i boblebadet. Deretter går du i vårt basseng med kjølig sjøvann. Årsaken er at kontrasten mellom det varme boblebadet og kulden i bassenget gjør at huden beholder den varme følelsen. Deretter er det tid for en ansiktsbehandling med hudpleie og massasje. Vi avslutter med 45 minutter massasje for hele kroppen. Vi garanterer at du blir ekstremt avslappet etter disse behandlingene!


Pakke 3 – Spamiljø Ekslusive

Pakken Spamiljø Ekslusive inkluderer alt i de to første pakkene. Vi trenger egentlig ikke å si mer enn det!