Om oss

Spamiljø åpnet portene i 2009. Vi så en økende etterspørsel etter et virkelig godt spa i Trondheim, og det var ikke veldig vanskelig å ta beslutningen om å starte virksomheten. Det var den nåværende eier Bodil Stasdsveen som bestemte seg for å gi innbyggerne i Trondheim et spa med en svært høy klasse. Tidligere var det 2-3 små spa i tilknytning til hoteller i byen, men det var ingen rene spa med full service.


Selskapet bak Spamiljø, Trondheim Spaservice, ble dannet i februar 2009. Etter at Bodil greide å ordne finansieringen ble det kjøpt et litt eldre herskapshus ved Korsvika i Trondheim. Etter omfattende oppussing i ca. tre måneder sto Spamiljø klart. Opprinnelig var Spamiljø selvsagt ikke så godt utstyrt som det er i dag, men kundene begynte å komme i stadig større grupper.


Bodil selv er hud- og spaterapeut i utgangspunktet. Hun har jobbet både i Norge og i utlandet, inkludert på noen av de mest eksklusive etableringer under merkevaren Club Med. Bodil har over 20 års erfaring med spa.


Vår visjon

Spamiljø basert på ideen om at en spa-opplevelse bør være noe spesielt. Det er for mange hoteller som tilbyr en "spa-opplevelse", men hvor selve opplevelsen er begrenset til en ansiktsbehandling og et bad i boblebadet. Vi her på Spamiljø har som mål å skape "DEN" spa-opplevelsen, en opplevelse som vil berolige kropp og sjel og som er effektiv, selv lenge etter at du har forlatt oss.


Vi jobber med et samlet konsept. Enten du kommer til oss for å gjøre en ansiktsbehandling, en foryngende kroppsbehandling eller kanskje en skjønnhetsbehandling (hvorfor ikke prøve permanent makeup?!), har du tilgang til relax-avdelingen. Ingen grunn til å stresse når du kommer til oss. Kontroller at du har litt ledig tid før eller etter behandling for et lite bad i boblebadet, badstue eller et par minutter i en av våre to bassenger.


Miljøvennlig

Vi prøver å være så miljøbevisste som mulig i vår virksomhet. Vi har gjort mye av energieffektivisering og vi bruker kun økologiske og naturlige produkter i våre behandlinger. Når du bestiller en behandling fra oss, kan du være sikker på at din «carbon footprint» er så lav som mulig.