Kontakt oss

Spamiljø ligger på General von Hovens vei litt øst for Trondheim sentrum i et vakkert grønt område med flott utsikt over Korsvika og havet. Nesten alle våre behandlingsrom har havutsikt. Det tar omtrent fem minutter å kjøre med bil fra Trondheim sentrum. Vi har ca. 20 parkeringsplasser som er helt gratis. Noen kollektivtrafikk finnes imidlertid dessverre ikke.


Hvis du har noen spørsmål, ta kontakt på e-postadressen for hver ansatt, og vil vi komme tilbake til deg så snart som mulig. Hvis du ønsker å kontakte oss med et generelt spørsmål om vår virksomhet, sponsing, salg, kunderelasjoner, etc. Ta kontakt med eieren Bodil Stadsveen direkte.


Regler for bestilling og besøk

Du kan bestille enten via e-post, telefon eller skjemaet på denne siden. For avbestilling krever vi at du kontakter oss senest én arbeidsdag før bestilt tid. Hvis du ikke avbestiller, vil vi belaste deg med kostnadene for behandling i sin helhet.


Vi tilbyr 10 % rabatt for studenter og pensjonister. Merk at det er 18-års grense for noen av våre behandlinger. Når du besøker oss for første gang, må du fylle ut et helseskjema. Vennligst kom 5-10 minutter før din time, både for din egen skyld, og for at vi skal være i stand til å forberede behandlingen på best mulig måte.


Velkommen til oss!


Telefon: 38 18 37 99
Mail: info@spamiljo.no
Twitter: @spamiljo-trondheim
Instagram: Spamiljø


Bodil Stadsveen, eier, hud- og spaterapeut
Hanne Wilgot, hud- og spaterapeut
Lone Gerber, hud- og spaterapeut
Teresa Philips, hud- og spaterapeut
Tord Arnesen, Øreakupunktør og soneterapeut