Behandlinger

I dag tilbyr vi mange typer behandlinger i vår behandling- og massasje sentrum. Vi har delt inn behandlingene i åtte områder, nemlig hudpleie, vipper og bryn, voksbehandlinger, kroppsbehandlinger, massasje, soneterapi, øreakupunktur og permanent make-up. Her er litt om hvert enkelt område.


Hudpleie

For hudpleie, har vi et dusin foryngende og revitaliserende behandlinger for ansikt, hals og nakke. Vi tilbyr både klassisk ansiktsbehandling med rengjøring, peeling, damp, maske, etc., men også fruktsyre-kurer, krystallslip, elixir-kurer og mer. Ta vare på huden din i ansiktet, spesielt om vinteren!


Vipper og bryn

Farge vipper eller bryn, forme bryn, få fyldigere vipper - vi kan hjelpe deg med akkurat det du ønsker å oppnå. Noen behandlinger tar bare en time. For andre, må du komme tilbake en eller to ganger til.


Voksbehandlinger

Bli kvitt uønsket hår med voksbehandlingene våre. Det spiller ingen rolle hvor du ønsker å bli kvitt håret, vi vil hjelpe deg med milde behandlinger slik at du blir helt fornøyd. Vi gjør også såkalt brasiliansk voksing.


Kroppsbehandlinger

Full kroppsmassasje, kroppsskrubb, algebehandling, cellulittbehandling med IceCold system - hva ønsker du? Vi tilbyr alt i kroppsbehandlinger, enten det handler om stive muskler, eller hvis du ønsker å få en fastere kropp.


Massasje

Kom til oss og la oss skjemme deg vekk ordentlig! Vi tilbyr rygg og nakkemassasje, kroppsmassasje og hot stone-massasje. Våre massører er utdannet og har lang erfaring. Vi kan absolutt anbefale en hot stone-massasjebehandling. Det er en himmelsk opplevelse som du vil ønske å gjøre om igjen og om igjen.


Soneterapi og øreakupunktur

Vår soneterapi består av trykk - og massasjebehandling av føttene. På føttene er en masse reflekssoner som kommuniserer med ulike kroppsdeler eller organer i kroppen. Ved å stimulere soner i foten, kan vår terapeut hjelpe deg å styrke din generelle helse og / eller spesifikke organer.


Øreakupunktur fungerer stort sett på samme måte, bortsett fra at behandlingen fokuserer på ørene i stedet for dine føtter.


Permanent make-up

Visste du at du kan lage permanent make-up rundt øyne og øyebryn? Behandlingen er skånsom og når den er ferdig, kan du for eksempel ha fyldigere øyenbryn eller en naturlig mascara uten sminke!